За Нас

НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО, НА КОЕТО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ВАШИЯ ИМОТ

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА ВИКТОРИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Компания ВИКТОРИ ГА е предпочитан партньор на множество физически и юридически лица, които са имали нужда от коректен и надежден посредник при възникналата нужда да закупят, продадат или наемат недвижим имот. Екипът ни е съставен от лица с дългогодишен опит в тази сфера. При нас ще намерите коректност и експертиза, а да създадем доверие между клиента и нас е основен наш приоритет.

Покупка на имот

С наша помощ намирането и закупуването на желания имот е лесно и сигурно.

Наеми

Желаете да отдадете под наем или да наемете имот. Ние можем да ви съдействаме.

Жилища предлагащи начин на живот

Намерете идеалния дом, който да отговаря на вашия начин на живот, навсякъде. В VICTORY GA, ние сме специализирани в разпознаване на изискванията на хора, които търсят дом, който създава уникално изживяване. Ако обичате брегова линия, намерете дом на брега на море, езеро или дори частно островно имение. Ако ви харесва на открито, намерете ски, планински или голф дом. Като града? Намерете градско жилище или апартамент в някой от големите градове. Какъвто и начин на живот да търсите, можем да намерим подходящия за Вас дом.

Вижте домове в комфорт обстановка

Сега повече от всякога знаем, че хората по света искат виртуални опции, когато става въпрос за покупка или продажба на дома им. От потапящи луксозни домашни обиколки, които могат да бъдат изпитани от уеб браузъра на вашия телефон, компютър или чрез слушалки, до виртуални открити къщи и други, мрежата от експерти на VICTORY GA е готова да ви отведе там където имате нужда от нас най-много. Насладете се сега, както никога досега, всичко това в комфортна обстановка.

Пакет услуги

Предлагаме ви пълен пакет услуги по процеса при покупко-продажба.
0
Приключени Сделки
0
Оферти
0
Брокери
0
Спечелени Награди
предлагаме едни от най добрите оферти

Услуги които предлагаме

Нашата мрежа осигурява ненадминат достъп до имоти за продажба. Потопете се в безпрецедентен и непрекъснато разрастващ се каталог с недвижими имоти в някои от най-търсените дестинации. Нашето компания предлага достъп до подробна информация за имота, включително снимки, видеоклипове, описание, удобства и карти. Независимо от къде сте, при нас ще открийте Вашия имот по начин на живот, включително голф, първа линия, ски, частен остров, столичен и много други. Търсете типа на имота, който отговаря на Вашите нужди, включително вили, къщи, апартаменти, градски домове и дори замъци. Можете да търсите домове, които се продават, дават под наем и ваканционни или ваканционни домове. Прецизирайте търсенето си спрямо архитектура, удобство и др. особености и се свържете с професионалист по недвижими имоти от нашата компания, който може да отговори на всякакви допълнителни въпроси, за да откриете следващата си мечтана собственост.

Маркетинг/Реклама

Нашият медиен план е предназначен да увеличава информираността за предлаганите от нас имоти, техните характеристики и свойства, които нашата мрежа представлява. Имаме достъп до премиерни рекламни разположения по целия свят.

Целева експозиция

VICTORY GA разпространява и рекламира своите списъци с имоти и публикации на изключително високо ниво в сътрудничество с наши партньори, лидери в областта на рекламата и маркетинга, използвайки медийни канали. Това означава безпрецедентен достъп до световни уеб сайтове, където и да е потребителят онлайн. Това е добавената стойност, която нашата марка предлага без допълнителни разходи - предимството на VICTORY GA.

Социална медия

С бранда VICTORY GA ние използваме социалните медии, за да свържем дома ви с нашата общност от последователи и клиенти/партньори търсещи недвижими имоти от цял ​​свят. Социалните медии, както и недвижимите имоти, са свързани с свързването на хора и култивирането на отношенията, което го прави идеалният инструмент за маркетинг на вашия дом. Когато се използва изкусно, социалните медии са не само модна дума, но и мощен маркетингов механизъм. Той има масивен глобален обхват, както и възможност за ангажиране и взаимодействие в реално време и създаване на трайни връзки навсякъде и по всяко време.
НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО, НА КОЕТО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ВАШИЯ ИМОТ

РАБОТЕН ПРОЦЕС

Свържи се с наш брокер

Определете време и място за среща с наш брокер.

Изберете локация

Определете локацията в която търсите имот, с наш брокер.

Изберете тип имот

Уточнете изискванията за имота който търсите.

Финализиране на сделката.

Преговори и финализиране на сделката.
Придобиване на собственост

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Правилния екип

Ние от VICTORY GA помагаме на много купувачи, инвеститори да намерят своя имот тук, в различни региони и различни имоти. В VICTORY GA имаме специализиран екип за придобиване на имоти, който предоставя пълна услуга на нашите клиенти. Екипът се състои от специалисти, които имат широки познания за съответните области и пазари. Ние сме специализирани в предоставянето на изключително клиентско обслужване преди, по време и след закупуването на имот.

Спестете пари

Намирането на имот, който отговаря на Вашите желания, бюджета и местоположението ви, отнема много време, може да разгледате всички имоти в интернет и да намерите имоти, които представляват интерес, да пропуснете имоти, които може да са идеални. След това ще трябва да резервирате оглед, да харчите пари, само за да установите, че имотът изглежда напълно различен от това как изглежда на снимките. Нашият екип работи неуморно, за да намери имоти, които отговарят на вашите специфични изисквания и да В предложи тези, които отговарят на Вашите критерии. Това е нашето предложение което не само ви спестява много пари, но и вашата най-ценна стока, време.

Бъдете представени от Вашия брокер, който Ви разбира

Комуникацията е един от най-важните аспекти. Без ефективна комуникация много важни аспекти и изисквания могат да бъдат загубени, което може да повлияе на преговорите и дори да застраши цялата сделка. В VICTORY GA имаме професионални брокери, които разбират Вашите желания и нужда. Това ни позволява да гарантираме, перфектно преминаване през всички процеси.

Представяне на пазар

За да разберете пълното разнообразие на пазара за имоти, е необходимо години опит. Нашите брокери се гордеят с това, че са експерти за пазара на недвижими имоти. Те могат да ви посъветват според вашите желания, ако искате да инвестирате или да се сдобиете с жилище. Бъдете уверени, че нашият професионален брокер ще ви предостави необходимите знания, за да вземете това важно решение.

Представяне на "оф-лайн" имоти

Някои от най-добрите имоти често не се показват в интернет, което означава, че не бихте се запознали с имотите. Нашите брокери поддържат комуникация с голям кръг продавачи , инвеститори и компании търгуващи недвижими имоти, които ни предоставят ексклузивна информация за имоти, които не са представени на пазара. Когато работите с VICTORY GA, вашият брокер ще намери всички "оф-лайн" имоти на пазара, които отговарят на вашите изисквания, ще знаете и ще видите имоти.

Избор на подходящ за вас имот

С брокера на VICTORY GA сте сигурни, че наистина разбира вашите специфични изисквания за имота, желания, както и бюджет. Знаем, че много други агенции не разбират правилно изискванията на своите клиенти, което в крайна сметка показва, че са неподходящи. Гордеем се, че само ние ви показваме селекция от правилни имоти.

Намерете брокер, който да управлява всички аспекти на сделката.

Сделката с недвижим имот е много стресираща. Ние управляваме всички процеси по сделката, за да Ви дадем спокойствие, знаейки, че се грижим за Вашите интереси.

Професионално съдействие по време и в процеса на преговори

Когато става въпрос за преговори, искате да сте сигурни, че вашите намерения и интереси са защитени и имотът, който е предмет на преговори, е на определените/предварително/ условия и на правилната цена. Брокерите на VICTORY GA са обучени в изкуство на преговори и обработка на възражения, за да могат да постигнат желаните от вас резултати.

Професионален брокер недвижими имоти

След като сме договори ли имота, който искате да закупите, искате да гарантирате, че имате професионалист, който ще ви предостави професионална услуга, за да гарантира, че финализиране на сделката ще протича възможно най-бързо и най-безпроблемно. Създадохме мрежа от партньори професионалисти от различни браншове, свързани с процеса по финализиране на сделката.

Тук сме за да Ви помогнем

Ако имате въпроси или се нуждаете от консултация относно покупко-продажба или наемане на недвижими имоти. Екипът ни от експерти е винаги готов да помогне или просто да ви посъветва. Тук сме за Вас!