Блог

ПРОДАВА

3 стаен апартамент

€ 250 000
гр. Пловдив ж.к. Христо Смирненски

Агенция "Виктори ГА" е представител на изключително привлекателен бизнес имот - реномирана къща за гости.

Този бизнес имот представлява просторна и стилно дизайнирана къща за гости, разположена в околностите на Стара планина. Отдалечена от суетата на градския живот, тя предлага уникално преживяване в обстановка на спокойствие, омайна природа и кристално чист въздух.

Смесицата от растителност и планински пейзажи прави този имот идеално място за почивка и релаксация. Сградата се издига на три етажа и предлага обща площ от 690 кв. м. с капацитет за посрещане на 30 гости.

На първия етаж се намира привлекателен кафе-ресторант с 50 места, рецепция, светъл фоайе, добре оборудвана кухня и санитарни възли. Просторните апартаменти и двойни стаи със собствени тераси предоставят на гостите уют и комфорт.

На втория и третия етаж са разположени още стаи за гости с изглед към планината, както и помещения за персонала и складови помещения. Всички помещения са стилно обзаведени с висококачествени мебели и удобства, включително климатици, телевизори и интернет достъп.

Имотът разполага с обширна територия с паркинг, басейн, детски кът и китна градина, които допълват удобствата за гостите. Сградата е монолитна с масивна стоманено-бетонна конструкция и внимателно подбрани материали за външното облицоване.

Този обект за гостоприемство представлява уникална възможност за инвестиция, обещаваща висока възвръщаемост и възможности за успешно развитие. Неговото изискано изпълнение и висок стандарт на обзавеждане го правят предпочитана дестинация за посетители, които ценят комфорт, лукс и естетика.

 • 103 кв.м.
ПРОДАДЕНО

3 стаен апартамент

€ 230 000
гр. Пловдив

Описание на имота: Апартаментът, който Ви предлагаме, се намира в жилищна сграда в удобен и желан квартал. С обща жилищна площ от 103 квадратни метра, той предлага просторност и комфорт.

Разпределение: Състои се от четири стаи, което включва две спални, кухня-трапезария и хол-дневна. Разпределението е функционално, а същевременно предлага възможности за преустройства, което позволява на бъдещите собственици да персонализират пространството според своите нужди и предпочитания.

Състояние: Имотът се предлага за продажба в състояние, изискващо ремонт. Това осигурява възможност за индивидуално оформяне и модернизиране на жилищното пространство, с цел постигане на перфектния дом според предпочитанията на бъдещите собственици.

Изложение: Апартаментът е с изложение на изток-запад, което осигурява естествена светлина през голяма част от деня, като същевременно създава уютна и приятна атмосфера в помещенията.

Допълнителни пространства: Към имота принадлежат и допълнителни пространства - таванско помещение с площ от 34 квадратни метра и изба също с площ от 34 квадратни метра. Тези допълнителни помещения предоставят допълнителни възможности за съхранение или за разширяване на жилищното пространство.

За повече информация и огледи, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 • 103 кв.м.
 • 2 Спални
 • 4 Стаи
 • 1 Бани
НАЕТО

Офис/магазин на централен булевард

1 500 лв.
гр. Пловдив кв. Каменица 2

Описание на имота: Представяме Ви под наем подов офис или магазин, разположен на партерно ниво в сграда с отлична локация. С обща площ от 142 квадратни метра и лице към централен булевард с дължина от 10 метра, този имот предлага изключително удобство и видимост за бизнес дейността Ви.

Разпределение: Имотът е изцяло на едно ниво и разполага със стилно оформено приемно помещение, съседствуващо с кабинет, което осигурява комфортна работна обстановка. В допълнение, има и самостоятелен санитарен възел, предоставяйки пълно функционалност и удобство за вашите клиенти и служители.

Цена и условия: Цената за наем на квадратен метър е 7,04 лева без включено ДДС. Това предлага конкурентност и възможност за икономии в рамките на вашите бизнес разходи.

Допълнителна информация: Не се колебайте да се свържете с нас, ако търсите идеалното място за развитие на своя бизнес. Нашата агенция разполага с голям набор от бизнес помещения както под наем, така и за покупка, което ви предоставя разнообразие от възможности за съответствие с вашите изисквания и предпочитания.

За допълнителна информация и огледи, не се колебайте да се свържете с нас.

 • 142 кв.м.
ПОД НАЕМ

Отдава Складове 80, 100, 150, 180 и 210 кв.м.

400 лв.
гр. Пловдив Индустриална зона Изток

Уважаеми бизнесмени, Агенция “Виктори ГА” Ви предлага под наем партерни складове, изцяло на едно ниво, в производствена база близо до магазин Mr. Bricolage, с площи от:

                   150 кв.м. и 180 кв.м. с тоалетна и обособено офис помещение

                   80 и 100 кв.м./височина 3,5 м.,  с ТИР-рампа и два входа за камиони от към бул. Марица;

                   190 кв.м. и 210 кв.м. с височина 3,5 м. 

Цена на наема е 5 лева/кв.м. без включено ДДС. Всеки от тях може да се наеме отделно, нуждаят се от леко освежаване.  

Не се колебайте да се свържете с нас ако търсите място за своя бизнес, агенцията разполага с голям набор от бизнес помещения, под наем или за покупка.

За информация и огледи  - Тел. 0887 595 565 

 • 80 кв.м.
ПОД НАЕМ

Отдава Магазини/офис на централен булевард

560 лв.
гр. Пловдив Индустриална зона Изток

Уважаеми бизнесмени, Агенция “Виктори ГА” Ви предлага под наем партерен офис/магазин, изцяло на едно ниво, с площ от 80 кв. м.  с лице 6 метра на централен булевард “ Шести септември”. Цена на кв.м 7 лева без включено ДДС. Всеки от тях има обособено складово и офисно помещение, както и санитарен възел, нуждаещ се от леко освежаване.   

Не се колебайте да се свържете с нас, ако търсите място за своя бизнес. Агенцията разполага с голям набор от бизнес помещения, под наем или за покупка.

За информация и огледи  - Тел. 0887 595 565 

 • 80 кв.м.
ПРОДАДЕНО

Две паркоместа в подземен гараж, кв. Капана

€ 35 000
гр. Пловдив кв. Капана

Представяме Ви изключителна възможност за паркиране в сърцето на града на хълмовете - Пловдив. Тези две паркоместа в подземен гараж, разположени в живописния квартал "Капана", представляват идеалното решение за сигурност и удобство за вашите автомобили. С площ от 40 квадратни метра, тези места предлагат достатъчно пространство за два автомобила, паркирани един зад друг.

Имотът е изграден през 2006 година и разполага с всички удобства, които се очакват от модерен гараж - автоматична врата, водоснабдяване и електричество. Качествената тухлена конструкция гарантира надеждна защита на вашия превозен средство.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете повече за тази възможност за инвестиция или за осигуряване на сигурно паркиране в центъра на Пловдив.

 • 40 кв.м.
ПОД НАЕМ

Офис/магазин - приемна с 5 помещения + склад

€ 1 000
гр. Пловдив Каменица 2

Агенция Виктори ГА Ви предлага под наем комплексен офис, подходящ за IT фирма, магазин, частно училище, клиника, банков офис, спедиторски офис или дори за леки производствени дейности.

Партерният етаж е 250 кв. м., с два отделни входа: Първи вход за клиенти с приемна за клиенти, 5 офис помещения, отворен кухненски бокс, 2 малки складови помещения, товарен асансьор и 2 тоалетни; Втори вход с бус-рампа и приемна склад, врата към сервизните помещения и асансьора и стълби, водещи към 160 кв. м. приземна складова част.

Сградата разполага със свободен паркинг пред обекта. 

Изложение Изток/Юг.

Цената на месец за всичко това е 1000 евро с включено ДДС в нея.

Не се колебайте да се свържете с нас, за повече информация и огледи.  тел. 0887 595 565 

 • 410 кв.м.
ПОД НАЕМ

Офиси под наем в кв. Каменица 2

220 лв.
гр. Пловдив Каменица 2

Уважаеми бизнесмени, Агенция “Виктори ГА” Ви предлага под наем складове, офиси и производствени площи с размер от 15 кв. м. до 970 кв. м. на етаж  за търговски и производствени дейности, които отговарят на всички изисквания за съответната дейност и помещенията подлежат на преоформяне, разделяне или обединяване по желание на клиента.  Цена от 4 до 6 лева/кв.м., по договаряне в зависимост от настилката и изискванията на клиента. Брой етажи на сградата – 4 етажна, с товарен  асансьор – 500 кг., достъп до асфалтиран път, водопровод и канализация, електричество, включително и трифазно. Възможност за избор между втори и и четвърти етаж. Всеки етаж е обуродван с бани и санитарни възли, нуждаещи се от подновяване. 

ОПИСАНИЕ: 

2 етаж: площ 50 кв.м. наемна цена 220 лв/месец и 15 кв.м. наемна цена 130 лв/месец.

3 етаж: площ 15 кв.м. наемна цена 120 лв./месец.

4 етаж:  площ 50 кв.м. наемна цена 220 лв/месец.

Цените са с включено ДДС и подлежат на коментар, в зависимост от дейността и нуждите на клиента.

Не се колебайте да се свържете с нас ако търсите място за своя бизнес.

За допълнителна информация и огледи тел. 0887 595 565.

 • 50 кв.м.
ПОД НАЕМ

Етаж от сграда под наем за производство

3 200 лв.
гр. Пловдив Каменица 2

Уважаеми бизнесмени, Агенция “Виктори ГА” Ви предлага под наем складове, офиси и производствени площи с размер от 15 кв. м. до 970 кв. м. на етаж  за търговски и производствени дейности, които отговарят на всички изисквания за съответната дейност и помещенията подлежат на преоформяне, разделяне или обединяване по желание на клиента.  Цена на кв.м 5 до 6 лева/кв.м., по договаряне в зависимост от настилката и изискванията на клиента. Брой етажи на сградата – 4 етажна, с товарен  асансьор – 500 кг., достъп до асфалтиран път, водопровод и канализация, електричество, включително и трифазно. Възможност за избор между втори и и четвърти етаж. Всеки етаж е обуродван с бани и санитарни възли, нуждаещи се от подновяване. 

ОПИСАНИЕ: 

2 етаж: площ: 700 кв.м./ наемна цена 3200 лв/месец, входове: 1 товарен и 2 офис вход, към халето може да се наеме прилежащ офис 160 кв.м. за 700 лева/месец.

4 етаж: площ 970 кв.м./ наемна цена 3500 лв./месец, входове: 1 товарен и 2 офис вход, с възможност за разделяне и обединяване според нуждите на клиента. 

на 2,3 и 4 етаж в офисната секция има още 4 свободни офиса – от 15 до 50 кв.м. на цена 120 лв/месец до 220 лв/месец.

Цените са с включено ДДС и подлежат на коментар, в зависимост от дейността с нуждите на клиента.

Не се колебайте да се свържете с нас ако търсите място за своя бизнес. 

За информация и огледи на тел. 0887 595 565 

 • 700 кв.м.